Răspuns :
3x2:6x(20+54:9:2-1)-20=
6:6x(20+6:2-1)-20=
1x(20+3-1)-20=
1x22-20=
22-20=
2
6:6x(20+6:2-1)-20=
1x(20+3-1)-20=
1x22-20=
22-20=
2
3×2:6×(20+54:9:2-1)-20=
3×2:6×(20+6:2-1)-20=
3×2:6×(20+3-1)-20=
3×2:6×22-20=
6:6×22-20=
1×22-20=
22-20=
2
3×2:6×(20+6:2-1)-20=
3×2:6×(20+3-1)-20=
3×2:6×22-20=
6:6×22-20=
1×22-20=
22-20=
2
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Ne bucurăm dacă informațiile v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de asistență, nu ezitați să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne-ar onora, așa că nu uitați să ne adăugați la favorite!