Răspuns :
3(x+0.3)=5.1
3x+0.9=5.1
3x=5.1-0.9
3x=4.2
x=1.4
3x+0.9=5.1
3x=5.1-0.9
3x=4.2
x=1.4
Buna
3×(x+0.3)=5.1
3×x + 3×0.3=5.1
3×x +0.9=5.1
3×x=5.1-0.9
3×x=4.2
x=4.2:3
x=1.4
3×(x+0.3)=5.1
3×x + 3×0.3=5.1
3×x +0.9=5.1
3×x=5.1-0.9
3×x=4.2
x=4.2:3
x=1.4
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Ne bucurăm dacă informațiile v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de asistență, nu ezitați să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne-ar onora, așa că nu uitați să ne adăugați la favorite!