[tex]a + b + c = 625 \\ b - a = 2 \\ b - c = 12 \\ a = - 2 + b \\ c = - 12 + b \\ ( - 2 + b) + b + ( - 12 + b) \\ - 2 + b + b - 12 + b = 625 \\ - 14 + 3b = 625 \\ 3b = 625 + 14 \\ 3b = 639 \\ b = \frac{639}{3} \\ b = 213 \\ a = - 2 + 213 \\ a = 211 \\ c = - 12 + b \\ c = - 12 + 213 \\ c = 201[/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Ne bucurăm dacă informațiile v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de asistență, nu ezitați să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne-ar onora, așa că nu uitați să ne adăugați la favorite!