Răspuns :
2,4×2,4^3×2,4^5×...×2,4^67 =
2,4^(1+3+5+...+67) =
2,4^ (34 x 34) =
2,4^ 1156
1 + 3 + 5 + 7 + … + ( 2n – 1 ) = n x n
2,4^(1+3+5+...+67) =
2,4^ (34 x 34) =
2,4^ 1156
1 + 3 + 5 + 7 + … + ( 2n – 1 ) = n x n
2,4*2,4³*2,4^5*...*2,4^67=
2,4(1+3+5+...+67)=
2,4(34²)=
2,4*1156
2,4(1+3+5+...+67)=
2,4(34²)=
2,4*1156
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Ne bucurăm dacă informațiile v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de asistență, nu ezitați să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne-ar onora, așa că nu uitați să ne adăugați la favorite!