Răspuns :
5-{2-[1-(-2)]}-6=
5-[2-(1+2)]-6=
5-(2-3)-6=
5-(-1)-6=
6-6=0
Sper că te-am ajutat !!
5-[2-(1+2)]-6=
5-(2-3)-6=
5-(-1)-6=
6-6=0
Sper că te-am ajutat !!
5-{2-[1-(-2)]}-6 = 5-[2-(1+2)] -6= 5-(2-3) -6= 5-(-1)-6= 5+1-6= 0
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Ne bucurăm dacă informațiile v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de asistență, nu ezitați să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne-ar onora, așa că nu uitați să ne adăugați la favorite!