Răspuns :
=4+4x{4+4x[12-4x(4-1)]}+73=4+4x[4+4x(12-4x3)]+73=4+4x[4=4x(12-12)]+73=4+4x(4+4x0)+73=4+4x(4x0)+73=4+4x4+73=4+16+73=20+73=93
4+4x{4+4x[4x3-4x(4-1)]}+73=
4+4x[4+4x(4x3-4x3)]+73
4+4x[4+4x(12-12)]+73
4+4x(4+4x0)+73
4+4x(4+0)+73
4+4x4+73
4+16+73
20+73
93
4+4x[4+4x(4x3-4x3)]+73
4+4x[4+4x(12-12)]+73
4+4x(4+4x0)+73
4+4x(4+0)+73
4+4x4+73
4+16+73
20+73
93
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Ne bucurăm dacă informațiile v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de asistență, nu ezitați să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne-ar onora, așa că nu uitați să ne adăugați la favorite!