Răspuns :
(radical din 5 -2)^2 =
radical din 5 la 2-4radical din 5 -2^2=
=radical din 25 -4radical din 5 -4
=5-4radical din 5-4=1-4radical din 5
[tex]1 - 4 \sqrt{5} [/tex]
radical din 5 la 2-4radical din 5 -2^2=
=radical din 25 -4radical din 5 -4
=5-4radical din 5-4=1-4radical din 5
[tex]1 - 4 \sqrt{5} [/tex]
(rad 5-2) la a doua=5-4 rad 5+4
9-4 rad 5
9-4 rad 5
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Ne bucurăm dacă informațiile v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de asistență, nu ezitați să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne-ar onora, așa că nu uitați să ne adăugați la favorite!