Răspuns :
{-12-[-24-(-15+3)-12]:6}+4×(-8)=
={-12-[-24-(-12)-12]:6}+(-32)
=[-12-(-24+12-12):6]-32
=[-12-(-24):6]-32
=(-12+24:6)-32
=(-12+4)-32
= -8-32
= -40
={-12-[-24-(-12)-12]:6}+(-32)
=[-12-(-24+12-12):6]-32
=[-12-(-24):6]-32
=(-12+24:6)-32
=(-12+4)-32
= -8-32
= -40
{-12-[-24-(-15+3)-12]÷6}+4×(-8)=
{-12-[-24-(-12)-12]:6}+(-32)=
[-12-(-24+12-12):6]-32=
[-12-(-24):6]-32=
[-12-(-4)]-32=
(-12+4)-32=
-8-32=-40
Dap, gandirea ta e corecta :)
{-12-[-24-(-12)-12]:6}+(-32)=
[-12-(-24+12-12):6]-32=
[-12-(-24):6]-32=
[-12-(-4)]-32=
(-12+4)-32=
-8-32=-40
Dap, gandirea ta e corecta :)
Vă mulțumim că ați vizitat platforma noastră dedicată Matematică. Ne bucurăm dacă informațiile v-au fost de ajutor. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de asistență, nu ezitați să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne-ar onora, așa că nu uitați să ne adăugați la favorite!